Hrachový škrob (bio a konvenční)
Koncentrát škrobu, bez hořké chuti, bez lepku, veganský, vyrobeno v Německu
Díky dokonalé kombinaci amylozy a amylopektinu mohou gelovité produkty s pevným střihem výrazně zlepšit texturové vlastnosti v potravinářských aplikacích. Koncentráty škrobu nabízejí omezenou schopnost bobtnání a tím vysokou stabilitu vůči smykovým silám, kyselinám, vysokým teplotám a enzymům.
Jsou ideální pro aplikace jako jsou procesy vaření a extruze, zahušťovadla, zlepšovače těsta a textury v pekárenských výrobcích, stabilizátory, pojiva a želírovací prostředky, systémy potahování a zahušťovadla pro ryby a maso, pyré s odpovídající stabilitou při zmrazování a rozmrazování a dobrou odolností vůči teplu.
Naše bezlepkové koncentráty škrobu jsou k dispozici v bio kvalitě a v konvenční kvalitě, z německého nebo evropského původu.